ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ
Προσφορά
129 €

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Μεσολόγγι - Τουρλίδα - Καστροσυκιά

Αναχώρηση το πρωί για τον Ισθμό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούμε τον Κήπο των Ηρώων και το άγαλμα του λόρδου Βύρωνα. Κατόπιν θα ακολουθήσουμε παραλίμνια διαδρομή για να καταλήξουμε στην Τουρλίδα για γεύμα και μπάνιο. Με θέα την λιμνοθάλασσα θα γευθούμε φρέσκα ψάρια και το τοπικό χέλι. Συνεχίζουμε διαμέσου μιας ωραιότατης διαδρομής για την παραλία Καστρoσυκιάς όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Πάργα - Κρουαζιέρα Παξοί & Αντιπαξοί

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Πάργα, προαιρετική κρουαζιέρα Παξοί – Αντίπαξοι. Θα επισκεφθούμε τα δύο πανέμορφα νησιά του Ιονίου Παξούς και Αντίπαξους τα μικρότερα νησιά των Επτανήσων. Πρώτη μας στάση oι Αντίπαξοι στην παραλία Βουτούμη όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο. Θα συνεχίσουμε για το μικρό σπήλαιο, το Μογγονήσι, και τους Παξούς. Εδώ θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό. Αναχωρούμε περνώντας από το στενό κανάλι του Αγίου Νικολάου, για την Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα, Λευκάδα - Νυδρί - Σκορπιός - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την όμορφη πόλη της Λευκάδας. Στάση και γνωριμία με την πόλη. Επόμενος σταθμός μας το κοσμοπολίτικο Νυδρί. Προαιρετική κρουαζιέρα στον Σκορπιό & ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα . Αργά το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με τις ανάλογες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.


Τιμή συμμετοχής

129 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/Περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διαμονή σε παραλιακό ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια
  • Ημιδιατροφή ( 2 πρωινά + 2 δείπνα)
  • Αρχηγός-Συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Εισιτήρια για καραβάκι Πάργα & Σκορπιό
  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος