ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

ΔΑΣΙΑ-ΚΑΣΣΙΟΠΗ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ-ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΙΟ-ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ

ΑΝΑΧ: 25 ΜΑΪΟΥ | 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Προσφορά
190€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα :

Αναχώρηση το πρωί για Ισθμό, στάση στο Ρίο-Αντίρριο με διέλευση από την υπερσύγχρονη γέφυρα ΤΡΙΚΟΥΠΗ- το Αγρίνιο, την Αμφιλοχία όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για γεύμα. Θα περάσουμε έξω από την Άρτα, με τον Άραχθο ποταμό, το Λούρο και θα πάρουμε την ευχάριστη παραλιακή οδό κατά μήκος των ακτών του Ιονίου και την Ηγουμενίτσα, όπου επιβίβαση σε Φέρρυ Μπώτ και διεκπεραίωση στο Λιμάνι της Κέρκυρας. Στη συνέχεια μεταφορά με το πούλμαν στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ο υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα, Δασιά – Κασσιόπη – Παλαιοκαστρίτσα :

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για να εξερευνήσουμε το βόρειο τμήμα του νησιού. Μέσο μιας μοναδικής παραθαλάσσιας διαδρομής και περνώντας από την Δασιά, Υψος, Νησάκι, θα καταλήξουμε στην Κασσιόπη. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο και στο γραφικό λιμανάκι της θα πάρουμε τον καφέ μας. Συνεχίζουμε για την όμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Ένα καταπληκτικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι με έξι όρμους και καταπράσινο τοπίο. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφτούμε την Μονή Ζωοδόχου Πηγής (1225) ψηλά στον βράχο, βόλτα με τα βαρκάκια στις σπηλιές και για φαγητό στα παραλιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα, Κέρκυρα – Άγιος Σπυρίδωνας – Αχίλλειο - Μπενίτσες:

Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στην Πόλη της Κέρκυρας. Στην πλατεία Σπιανάδα θα αποβιβαστούμε από το πούλμαν και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γνωρίσουμε την πόλη. Περπατήστε στα γραφικά καντούνια, επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα πολιούχου, το παλιό και το νέο φρούριο, το ανάκτορο Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, το Δημαρχείο, την Λότζια και την Ιόνιο Ακαδημία. Κατόπιν για το χωριό Γαστούρι και το ανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο. Προαιρετική εσωτερική επίσκεψη για να θαυμάσουμε τους εξαιρετικούς πίνακες, τα εκθέματα του παλατιού μουσείου και τους όμορφους κήπους με τα αγάλματα. Το απογευματινό μας καφεδάκι θα το έχουμε στις όμορφες Μπενίτσες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα, Κέρκυρα – Αθήνα:

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το λιμάνι της Κέρκυρας όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Η επιστροφή μας θα είναι από την υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου και μέσο Βόνιτσας με τις ανάλογες στάσεις για φαγητό και καφέ θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.


Τιμή συμμετοχής

190€

Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές, περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Royal Boutique 4*
  • Ημιδιατροφή (3 Πρωινά & 3 Δείπνα)
  • Αρχηγός / Συνοδός εκδρομής, Φπα, Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα