ΚΥΘΗΡΑ

Απόδραση στα Κύθηρα | Στο φιλόξενο VERNARDOS Hotel στην Αγία Πελαγία

22 ΙΟΥΛΙΟΥ & 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | 4 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΚΥΘΗΡΑ
Προσφορά
210€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα, Αθήνα – Νεάπολη - Κύθηρα

Αναχώρηση το πρωί, με προορισμό το λιμάνι της Νεάπολης Λακωνίας από όπου θα πάρουμε το καράβι για τα μαγευτικά Κύθηρα. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Αγία Πελαγία, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Λιβάδι – Χώρα – Καψάλι

Μετά το πρωινό μας, για το Λιβάδι, θα δούμε το Βυζαντινό Μουσείο, την εκκλησία της Αναλήψεως και στην θέση Κατούνι την πέτρινη γέφυρα κτισμένη επί Αγγλοκρατίας το 1822. Θα συνεχίσουμε για την όμορφη Χώρα (πρωτεύουσα), με έντονο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Θα δούμε αρχοντικά, πανέμορφες κατοικίες ευγενών, το μεσαιωνικό Ενετικό κάστρο, κ.α. Για να φτάσουμε στο Καψάλι, βρίσκεται πάνω από δυο Δίδυμους κολπίσκους και είναι το κέντρο διασκέδασης του νησιού όπου και παραμονή για γεύμα και μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Ποταμός – Παναγία Μυρτιδιώτισσα – Μυλοπόταμος – Καταρράκτης - Καραβάς

Μετά το πρωινό μας, θα συνεχίσουμε την γνωριμία μας με το υπόλοιπο νησί. Ακολουθεί επίσκεψη στον Ποταμό, κεφαλοχώρι του νησιού, ‘Της κυράς το χωριό` ονομάστηκε όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Παναγίας της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας με το έντονο βλέμμα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα, το μεγαλύτερο μοναστήρι του νησιού. Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για τον Μυλοπόταμο, παραδοσιακό χωριό, πού ήταν κέντρο μίας από τις διοικητικές περιφέρειες του νησιού κατά την Ενετοκρατία. Η πλατεία του Μυλοπόταμου με το καμάρι, η φόνισσα, ο μικρός καταρράκτης και η νεράιδα, παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας περνώντας από τον Καραβά, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Μητάτα – Αγία Μονή – Αβλεμόνας – Νεάπολη – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε το χωριό Μητάτα, επίσκεψη στην Αγία Μονή, συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο χωριό Αβλέμονας με τους μικρούς κολπίσκους και το μικρό Ενετικό Κάστρο, παραμονή. Επιβίβαση στο πλοίο, και αναχώρηση για Νεάπολη, και κατόπιν επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση καθοδόν.


Τιμή συμμετοχής

210€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο VERNARDOS HOTEL 3*, στην Αγία Πελαγία
  • Ημιδιατροφή ( 3 πρωινά & 3 δείπνα )
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νεάπολη – Κύθηρα - Νεάπολη
  • Αρχηγός/συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, Φπα

Σημειώσεις

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο μας : Στο όμορφο και γραφικό λιμανάκι των Κυθήρων, στην Αγία Πελαγία, λίγα μέτρα μόλις από την ακροθαλασσιά, είναι κτισμένο τo VENARDOS HOTEL σύμφωνα με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική. Χαρείτε την διαμονή σας στα άνετα, καλόγουστα και πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις δωμάτια, απολαύστε το πλούσιο μπουφέ του πρωϊνού στον ζεστό χώρο της τραπεζαρίας ή στις κοινόχρηστες βεράντες, χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα πίνοντας το ποτό σας ή εκμεταλλευτείτε ευχάριστα τον χρόνο σας στο internet corner, γυμναστήριο, στη σάουνα και στο Jacuzzi.

Κάντε κράτηση online!