ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ | ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ

Tα διαμάντια του Ιονίου

ΑΝΑΧ. 25 ΜΑΪΟΥ | 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ | ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ
Προσφορά
180€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Κυλλήνη – Κεφαλονιά :

Αναχώρηση από Αθήνα για την Κυλλήνη με ενδιάμεσες στάσεις. Επιβίβαση στο Ferry boat. Αναχώρηση για τον Πόρο της Κεφαλονιάς. Άφιξη, και άμεση αναχώρηση για το Μαρκόπουλο στην εκκλησία της Παναγίας Λαγκουβάρδας όπου στις 15 Αυγούστου κάθε χρόνο εμφανίζονται τα φιδάκια της Παναγίας όπως τα ονομάζουν οι πιστοί. Κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Σπήλαιο Δρογκαράτης – Αγ. Ευφημία - Φισκάρδο

Πρωινό και ακολουθεί ο γύρος του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό Σπήλαιο της Δρογκαράτης με τους πολύχρωμους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης και το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας είναι ο επόμενος σταθμός μας για μπάνιο και γεύμα. Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στο παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο Φισκάρδο το βορειότερο λιμάνι της Κεφαλονιάς όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε από ψηλά την ιστορική χερσόνησο της Άσσου με το ενετικό κάστρο και την γνωστή παραλία Μύρτος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο , διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Ιθάκη

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα ή προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα στην πατρίδα του Οδυσσέα, την γειτονική μας Ιθάκη αναχωρώντας από το λιμάνι της Σάμης. Το απόγευμα στην επιστροφή μας θα δούμε τις πανέμορφες παραλίες Πλατύς και Μακρύς Γιαλός και ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας θα δούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο , διανυκτέρευση.

4η μέρα, Αγ. Γεράσιμος –Κυλλήνη-Αθήνα :

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Κατόπιν για την Μονή του Αγ. Ανδρέα και το Εκκλησιαστικό Βυζαντινό Μουσείο που αποτελεί ένα από τα σημαντικά ιστορικά και θρησκευτικά αξιοθέατα του νησιού. Συνεχίζουμε για τον Πόρο, επιβίβαση στο καράβι για Κυλλήνη και μέσω Πάτρας θα επιστρέψουμε.


Τιμή συμμετοχής

180€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διανυκτέρευσεις σε ξενοδοχείο 4*
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΛΛΗΝΗ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ
  • Ημιδιατροφή (2 Πρωινά και 2 Δείπνα) σε μπουφέ
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος
  • Κρουαζιέρα στην Ιθάκη