ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

ΒΟΛΟΣ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΗΛΙΝΑ - ΑΡΓΑΛΑΣΤΗ

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | 2 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
Προσφορά
75€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Βόλος – Πορταριά – Μακρυνίτσα:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεση στάση καθοδόν, περνώντας από Στυλίδα, Καραβόμυλο θα φτάσουμε στην παραλία Αμαλιάπολης όπου και παραµονή για μπάνιο και γεύµα. Στην συνέχεια θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε προς δυτικό Πήλιο όπου δεσπόζουν τα γραφικά χωριά της ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ με τα όμορφα αρχοντικά και της ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη πόλη του ΒΟΛΟΥ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτες στην όμορφη παραλία με τα πολλά ουζομεζεδοπωλεία και τα τσιπουράδικα. ∆ιανυκτέρευση

2η μέρα, Άφησος – Αργαλαστή – Χόρτο – Μήλινα - Αθήνα :

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το νότιο Πήλιο, και το κατάπράσινο κεφαλοχώρι Αργαλαστή που ατενίζει το Αιγαίο και τον Παγασητικό, Το χωριό στολίζεται από πηλιορείτικα αρχοντικά και όμορφα σπίτια με λουλουδιασμένες αυλές, πλακόστρωτα καλντερίμια, εντυπωσιακά ιστορικά κτίρια και εκκλησίες και όμορφα τοξωτά γεφύρια. Συνεχίζουμε για Χόρτο και από εκεί για τη πανέμορφη Μηλίνα με τους μαγευτικούς κολπίσκους και τα γαλαζοπράσινα νερά όπου και η παραμονή μας για μπάνιο και ύστερα γεύμα σε μια από τις πολλές ταβέρνες γνωστές για το φρέσκο ψάρι τους. Το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

75€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • βάση της νόμιμης πληρότητας.
  • Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*
  • Πρωινό
  • Αρχηγό/Συνοδό εκδρομής, Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος

Σημειώσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Τήρηση των ειδικών πρωτόκολλων υγειονομικού περιεχομένου, βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19, όπως ορίζονται με την υπ. αριθμ. 1881/29.5.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών – Υγείας – Τουρισμού (ΦΕΚ 2084 Β’ / 29-5-2020).

Κάντε κράτηση online!