ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4*

ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ EXOTICA HOTEL & SPA 4* | ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!!

10/07, 01/08,15/08 & 29/08 | 3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4*
Προσφορά
από..150€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Αναχώρηση το πρωί για Κυλλήνη, επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Μεταφορά στον Λαγανά και ελεύθερο γεύμα. Για όσους επιθυμούν προαιρετική βαρκάδα για να δουν από κοντά την χελώνα ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ. Κατόπιν μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Γύρος Νησιού

Μετά το πρωινό μας μια ενδιαφέρουσα μέρα μας περιμένει. Θα κάνουμε τον γύρο του Νησιού γνωρίζοντας την άγνωστη Δυτική & Βόρεια μεριά του και θα κολυμπήσουμε σε μια από τις ομορφότερες παραλίες. Πρώτη μας στάση το Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Συνεχίζουμε για τον Αγ. Λέων, τις Μαριές και την Μονή της Αναφωνήτριας. Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε από ψηλά την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε βόρεια του νησιού για τις Βολίμες, και την πανέμορφη Παραλία Μακρύς Γιαλός. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα γαλαζοπράσινα νερά και για γεύμα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν βαρκάδα στις μοναδικής ομορφιάς γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Επιστροφή από Καταστάρι στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα, Λίμνη Κεριού – Πόλη Ζακύνθου

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Λίμνη του Κεριού και την πανέμορφη παραλία όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην πόλη της Ζακύνθου για βόλτα και καφεδάκι στην Πλατεία Μάρκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα, Λόφος Στράνης – Μπόχαλη – Ζάκυνθος - Κυλλήνη – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και τους ελεύθερους πολιορκημένους, αλλά και το προάστιο της υψηλής κοινωνίας την Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το Κάστρο, που θα μας γοητεύσουν. Αργότερα στην πόλη της Ζακύνθου όπου θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου προστάτη του νησιού, κατόπιν ελεύθερος χρόνος για βόλτα, αγορά αναμνηστικών κ.α. στο κεντρικότερο σημείο στην πλατεία Σολωμού. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

10/07

3

150€

01/08, 15/08, 29/08

4

230€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διανυκτέρευσεις στο Exotica Hotel & Spa 4*
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ
  • Ημιδιατροφή (2 Πρωινά και 2 Δείπνα)
  • Συνοδός/Αρχηγός εκδρομής , Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος

Σημειώσεις

Σημείωση : Στην 3 ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 3η ημέρα

4 ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ü ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ü ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΑΡΟΧΕΣ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ

ü ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ü ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Κάντε κράτηση online!