ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ

1 ΕΚΔΡΟΜΗ, 3 ΝΗΣΙΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ // ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΔΙΚΩΣ

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ
Προσφορά
99€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Μεσολόγγι – Τουρλίδα – Λευκάδα :

Αναχώρηση το πρωί για τον Ισθμό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούμε τον Κήπο των Ηρώων και το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα. Κατόπιν θα ακολουθήσουμε παραλίμνια διαδρομή για να καταλήξουμε στην Τουρλίδα για γεύμα και μπάνιο. Με θέα την λιμνοθάλασσα θα γευθούμε φρέσκα ψάρια και το τοπικό χέλι. Συνεχίζουμε διαμέσου μιας ωραιότατης διαδρομής για την Λευκάδα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο LEFKAS HOTEL . Ελεύθερος χρόνος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο μας βρίσκεται το γραφικό γεφυράκι και οι πεζόδρομοι με τα ταβερνάκια, τις καφετέριες και τα νυχτερινά κέντρα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα, Κρουαζιέρα Λευκάδα – Κεφαλονιά – Ιθάκη :

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για ημερήσια κρουαζιέρα μας (ατομικά έξοδα) στα γειτονικά νησιά Ιθάκη και Κεφαλονιά. Μεταφορά στην προκυμαία, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχουμε λεπτομερή ξενάγηση. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη παραλία των Εγκρεμνών. Τα τυρκουάζ νερά της παραλίας είναι τα πιο κρυστάλλινα του νησιού, αισθάνεσαι ότι κολυμπάς σε μία απέραντη πισίνα. Παραμονή για μπάνιο. Περνώντας από Πόρτο Κατσίκι συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Παραμονή στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό. Συνεχίζουμε με το πλοίο για την πατρίδα του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Παραμονή στο μαγευτική παραλία Αφάλες – χρυσή ακτή για μπάνιο. Κατά την επιστροφή μας στο Νυδρί, θα περάσουμε από την σπηλιά Παπανικολή, και θα κάνουμε τον περίπλου του Σκορπιού , το νησί του Ωνάση. Το νησάκι Μαδουρί θα το δούμε πριν το τέλος της κρουαζιέρας μας. Άφιξη στο Νυδρί το απόγευμα, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η μέρα, Ι.Μ. Φανερωμένης – Αγ. Νικήτας – Αθήνα :

Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στην Μονή Φανερωμένης που αποτελεί θρησκευτικό κέντρο του νησιού. Επόμενη στάση μας η όμορφη παραλία του Αγ. Νικήτα. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Αργά το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσω Αμφιλοχίας, γέφυρας Ρίου Αντίριου, Ακράτα και με τις ανάλογες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.


Τιμή συμμετοχής

99€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Bάση της νόμιμης πληρότητας.
  • Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο LEFKAS HOTEL (ανακαινισμένα δωμάτια) με πρωινό
  • Φπα, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Αρχηγός εκδρομής

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος,
  • Κρουαζιέρα Κεφαλονιά –Ιθάκη (25€)

Σημειώσεις

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ  ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ  1 ΕΚΔΡΟΜΗ 3 ΝΗΣΙΑ  ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Κάντε κράτηση online!