ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ

1 ΕΚΔΡΟΜΗ, 3 ΝΗΣΙΑ: ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ // ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΔΙΚΩΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ & 24 ΙΟΥΛΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ
Προσφορά
135€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Αμφιλοχία - Λευκάδα :

Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό για καφέ. Συνεχίζουμε για Ακράτα, Ρίο, στάση, και στην Αμφιλοχία που θα έχουμε στάση για γεύμα στην όμορφη παραλία. Στο όμορφο και καταπράσινο νησί του Ιονίου θα φτάσουμε μέσω Βόνιτσας. Άφιξη στην Λευκάδα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο για μία ευχάριστη βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα, Κρουαζιέρα Λευκάδα – Κεφαλονιά – Ιθάκη :

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα μας στα γειτονικά νησιά Ιθάκη και Κεφαλονιά. Μεταφορά στην προκυμαία, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα έχουμε λεπτομερή ξενάγηση. Πρώτος μας σταθμός η πανέμορφη παραλία των Εγκρεμνών. Τα τυρκουάζ νερά της παραλίας είναι τα πιο κρυστάλλινα του νησιού, αισθάνεσαι ότι κολυμπάς σε μία απέραντη πισίνα. Παραμονή για μπάνιο. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Παραμονή στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό. Συνεχίζουμε με το πλοίο για την πατρίδα του Οδυσσέα, την Ιθάκη. Παραμονή στο μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό Κιόνι για γεύμα ή και για μπάνιο. Κατά την επιστροφή μας στο Νυδρί δεν θα παραλείψουμε να περιηγηθούμε στο νησί του Ωνάση, τον Σκορπιό. Θα κάνουμε μπάνιο σε μία από τις παραλίες που έκανε και ο Ωνάσης. Το νησάκι Μαδουρί θα το δούμε πρίν το τέλος της κρουαζιέρας μας. Άφιξη στο Νυδρί το απόγευμα, μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η μέρα, Ι.Μ. Φανερωμένης – Αγ. Νικήτας – Αθήνα :

Μετά το πρωινό μας επίσκεψη στην Μονή Φανερωμένης που αποτελεί θρησκευτικό κέντρο του νησιού. Επόμενη στάση μας η όμορφη παραλία του Αγ. Νικήτα. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Αργά το μεσημέρι παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, μέσω Αμφιλοχίας, γέφυρας Ρίου Αντίριου, Ακράτα και με τις ανάλογες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.


Τιμή συμμετοχής

135€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν όπως προβλέπεται με τον νέο νόμο στο 50% της μεταφορικής ικανότητας
  • Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο NIRIKOS HOTEL
  • Πρωινό σε μπουφέ
  • Φπα, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Αρχηγός εκδρομής

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος,
  • Κρουαζιέρα Κεφαλονιά –Ιθάκη (20€)

Κάντε κράτηση online!