ΒΟΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΗΛΙΟ - 3ΗΜ

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ

19/06 | 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΒΟΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ - ΠΗΛΙΟ - 3ΗΜ
Προσφορά
150€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Πορταριά - Μακρινίτσα – Βόλος

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, με ενδιάμεση στάση καθοδόν, περνώντας από Στυλίδα, θα φτάσουμε στον Βόλο. Θα αρχίσουμε να ανεβαίνουμε προς το δυτικό Πήλιο όπου δεσπόζουν τα γραφικά χωριά της Μακρινίτσας, στην πανέμορφη πλατεία υπάρχει το Καφενείο Θεόφιλος που είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για μια ζωγραφιά του φημισμένου λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχάλη, θα έχουμε στάση για γεύμα. Συνεχίζουμε για την όμορφη Πορταριά με τα όμορφα αρχοντικά, όπου στάση για καφέ. Κατόπιν για το Βόλο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Κρουαζιέρα στην Σκιάθο

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για κοντινό λιμανάκι όπου θα μας περιμένει σκάφος για μια όμορφη κρουαζιέρα στην Σκιάθο. Πρώτη μας στάση η γνωστότερη παραλία της Σκιάθου και μία από τις γνωστότερες παραλίες της Ευρώπης Κουκουναριές. Είναι γνωστή και με το όνομα "Χρυσή Άμμος", αφού η άμμος της είναι πολύ λεπτή και λάμπει ολόχρυση κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Εκτός από τα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά της, η παραλία αυτή προσφέρει μοναδική ευκαιρία για ξεκούραση και απόλαυση, αφού το πασίγνωστο δάσος των Κουκουναριών σταματάει λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Παραμονή για μπάνιο. Συνεχίζουμε για την Σκιάθο. Θα έχουμε την ευκαιρία να τριγυρίσουμε στα στενά πλακόστρωτα της παλιάς πόλης. Κάτι που χαρακτηρίζει την πόλη είναι το Μπούρτζι, η μικρή χερσόνησος που χωρίζει το παλιό από το νέο λιμάνι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το σπίτι-μουσείο του Παπαδιαμάντη. Ελεύθερος χρόνος. Το απογευματάκι θα βάλουμε ρότα επιστροφής. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, δείπνο , διανυκτέρευση.

3η μέρα, Μηλιές – Καλά Νερά – Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τις Μηλίες ιδιαίτερη πατρίδα του Άνθιμου Γαζή. Επίσκεψη στην εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες και καφεδάκι κάτω από τον τεράστιο πλάτανο στην κεντρική πλατεία. Συνεχίζουμε για τα Καλά Νερά παραλιακή κωμόπολη με πεντακάθαρη θάλασσα, παραμονή για μπάνιο, φαγητό και περίπατο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

ΠΡΟΣΦΟΡΑ : 150€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν βάση της νόμιμης πληρότητας
  • Διανυκτέρευση στο κεντρικό ξενοδοχείο PARK 4*
  • Ημιδιατροφή σε μπουφέ
  • Εισιτήρια κρουαζιέρας για Σκιάθο
  • Αρχηγός – συνοδός,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος

Κάντε κράτηση online!