28η Οκτωβρίου - ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΝΥΜΦΑΙΟ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΠΡΕΣΠΕΣ - ΝΥΜΦΑΙΟ

26 Οκτωβρίου | 3 ημέρες εκδρομή

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
28η Οκτωβρίου - ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΝΥΜΦΑΙΟ
Προσφορά
125€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα, ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αναχώρηση το πρωί από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Ακολούθως μέσω Δομοκού - Καρδίτσας - Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά στην σκιά των Μετεώρων και συνεχίζουμε για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ. 'Άφιξη και επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ που σύμφωνα με το μύθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρίσκονταν στο εσωτερικό του. Σχετική παραμονή και ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας, Loggas3* sup , με πανοραμική θέα στην Λίμνη. Τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα, ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΠΙΣΟΔΕΡΙ – ΝΥΜΦΑΙΟ

Πρωινό και μία όμορφη εκδρομή, με πολλά αξιοθέατα αρχίζει. Η σημερινή μας διαδρομή θα μας φέρει σ’ έναν από τους προστατευόμενους Εθνικούς Δρυμούς της χώρας μας, τις Πρέσπες. Η ΜΙΚΡΗ και Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ είναι τα υγρά σύνορα μεταξύ Ελλάδας, Αλβανίας και πρώην Γιουγκοσλαβίας. Πρώτη μας στάση το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ που θα το γνωρίσουμε μέσω της νέας πλωτής γέφυρας. Eν συνεχεία θα μεταβούμε στο τελευταίο ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ όπου θα έχουμε την ευκαιρία για μία ευχάριστη βόλτα και καφεδάκι στις όχθες τις μεγάλης Πρέσπας . Κατόπιν μέσο πανέμορφης διαδρομής περνώντας από το ΠΙΣΟΔΕΡΙ και την Φλώρινα θα φτάσουμε στο διατηρητέο πετρόκτιστο ο ΝΥΜΦΑΙΟ στο όρος ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1350 μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα κ.α. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και βόλτα Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα, ΔΙΣΠΗΛΙΟ - ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας , επίσκεψη στη ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ, μια από τις πιο ιστορικές Μονές της Μακεδονίας . Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον λιμναίο οικισμό στο ΔΙΣΠΗΛΙΟ . Κατόπιν αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ, μέσο Καλαμπάκας, ΤΡΙΚΑΛΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Στην ΑΘΗΝΑ, φθάνουμε το βράδυ, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ.


Τιμή συμμετοχής

125€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο Loggas3*sup.
  • Ημιδιατροφή ( 2 πρωινά, 2 δείπνα)
  • Γλέντι με μουσική dj την 2η βραδιά
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος, είσοδοι σε μουσεία