25η Μαρτίου ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

ΛOYTΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΑΡΙΔΑΙΑ - ΕΔΕΣΣΑ - ΝΑΟΥΣΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ

Αναχ. 23 ΜΑΡΤΙΟΥ | 3 Ημέρες

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
25η Μαρτίου ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
Προσφορά
149€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα-Βέροια- Νάουσα ή Αριδαία

Αναχώρηση το πρωί για Λαμία στάση, επί του δρόμου για καφέ. Κατόπιν για Στυλίδα, Λάρισα όπου στάση για γεύμα. Συνεχίζουμε για την Μακεδονία και την Βέροια, όπου στην μεγάλη πλατεία Ελιάς θα παραμείνουμε για βόλτα και να απολαύσουμε το τοπικό ραβανί. Συνεχίζουμε για το Λουτράκι Αριδαίας ή Αριδαία και το ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα Λουτρά Πόζαρ-Καϊμακτσαλάν-Άγιος Αθανάσιος

Μετά το πρωινό μας εξόρμηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Ελεύθερος χρόνος για όσους επιθυμούν ώστε να γευθούν τις ευεργετικές, θεραπευτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες που προσφέρουν τα ιαματικά και θερμά νερά, τα οποία αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνά όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους και έχουν σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμών. Για όσους επιθυμούν στις 12:30 το πρωί, θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη στο παραδοσιακό διατηρητέο χωρίο, Άγιος Αθανάσιος, χτισμένο σε υψόμετρο 1200 μέτρα στους πρόποδες του όρους Βόρας, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Τα γραφικά πέτρινα σοκάκια του χωριού ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλες εποχές ενώ ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του χωριού, είναι η εκκλησία της Αναλήψεως που κτίστηκε στα τέλη του 1700. Σχετική παραμονή για φαγητό. Κατόπιν θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, δείπνο & διανυκτέρευση.

3η μέρα, Νάουσα – Βεργίνα – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την Νάουσα και το καταπράσινο πάρκο Αγ. Νικολάου. Ένας επίγειος παράδεισος με αιωνόβια πλατάνια και τις πηγές του ποταμού Αραπίτσα. Σχετική παραμονή. Κατόπιν θα μεταβούμε στην Βεργίνα. Στην περιοχή αυτή υπήρξε η παλιά πρωτεύουσα του αρχαίου Μακεδονικού κράτους, οι Αιγές. Εδώ υπάρχουν τα Ανάκτορα, το αρχαίο θέατρο και ο Τάφος του Φιλίππου με τα μοναδικής αξίας ευρήματά του, που αποτελούν στοιχεία παγκόσμιας ακτινοβολίας. Επίσκεψη στο μουσείο. Κατόπιν θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ καθοδόν.


Τιμή συμμετοχής

149€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* ή 4*
  • 2 Πρωινά
  • 2 Δείπνα
  • Αρχηγός/συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ο νέος Δημοτικός Τουριστικός φόρος από 01/01/18