ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ | ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ NAIADES HOTEL RESORT 4*

Στο πολυτελές NAIADES RESORT 4* πάνω στη λίμνη

06 ΜΑΡΤΙΟΥ| 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ | ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ NAIADES HOTEL RESORT 4*
Προσφορά
130 €

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Λίμνη Πλαστήρα – Μονή Κορώνης - Φράγμα Ταυρωπού :

Αναχώρηση το πρωί, στάση για καφέ κοντά στην Λαμία και στην συνέχεια αφού περάσουμε τον Δομοκό, φθάνουμε Καρδίτσα. Αρχίζουμε να ανεβαίνουμε για τα παραλίμνια χωριά της Λίμνης Πλαστήρα. Τεχνητή λίμνη με υψόμετρο 1000 μέτρα που πήρε το όνομα του πολιτικού Πλαστήρα καθ` ότι εκείνος είχε την ιδέα της κατασκευής του φράγματος το 1920-30. Πρώτη μας επίσκεψη στην ιστορική Μονή Κορώνης σε υψόμετρο 1.150 μέτρα με θέα τον κάμπο της Καρδίτσας. Στην πλαζ Λαμπερού θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν θα φθάσουμε στο Φράγμα Ταυρωπού το οποίο έχει μήκος 220 μέτρα και ύψους 83 μέτρα καθοριστικό για την ύδρευση, την άρδευση και την ηλεκτροδότηση. Μικρή στάση. Συνεχίζοντας την διαδρομή θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας Naiades Hotel Resort & Conference. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Πύλη – Ελάτη – Περτούλι – Χ.Κ. Περτουλίου :

Μετά το πλούσιο πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Θέρετρα της Πίνδου περνώντας μέσα από τα πιθανόν χιονισμένα λιβάδια θα φτάσουμε στο χωριό Πύλη. Η τοξωτή γέφυρα βρίσκεται δυτικά της Πύλης και έχει κτιστεί από τον Άγιο Βησσαρίωνα και συνέδεε τον κάμπο με την περιοχή του Ασπροποτάμου, στάση. Συνεχίζουμε για το ελατοσκέπαστο χωριό της Πίνδου την Ελάτη όπου θα έχουμε στάση για καφέ! Στην συνέχεια αναχωρούμε για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της Ανατολικής Πίνδου με τα χαρακτηριστικά πέτρινα σπίτια με τις κόκκινες ή πέτρινες στέγες, χτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων περνώντας πλησίον και του γνωστού Χιονοδρομικού Κέντρου για παιχνίδια με το χιόνι! Κοντά στο Περτούλι θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε το γεύμα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα, Λουτρά Σμοκόβου – Ανάβρα – Αθήνα:

Αργά μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την περιοχή Σμοκόβου, όπου θα επισκεφθούμε τα Λουτρά Σμοκόβου, ή αλλιώς τα Λουτρά του Αλή Πασά, στολίδι της περιοχής και πόλος έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες. Οι φυσικές ιαματικές πηγές με τις θεραπευτικές ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Πλέον εκεί θα βρει κανείς ένα σύγχρονο κέντρο υδροθεραπείας και ένα άριστα οργανωμένο spa. Χρόνος ελεύθερος για όποιον επιθυμεί να απολαύσει το ιαματικά λουτρά. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο χωριό Ανάβρα για το μεσημεριανό μας γευμα. Κατόπιν θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μ’ ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή συμμετοχής

130 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/Περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διανυκτέρευση στο πολυτελές ξενοδοχείο Naiades Hotel Resort & Conference 4*
  • Ημιδιατροφή (πρωινό & δείπνο σε πλούσιο μπουφέ)
  • Αρχηγός/Συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος