28η Οκτωβρίου - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΑΡΤΑ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΑΡΤΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ARTA PALACE 4*

Αναχ. 26 Οκτωβριου | 3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
28η Οκτωβρίου - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΑΡΤΑ
Προσφορά
139€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα, Αθήνα – Μεσολόγγι – Τουρλίδα - Άρτα

Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούμε τον Κήπο των Ηρώων, το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα και το Μουσείο το οποίο στεγάζεται σε διώροφο νεοκλασικό κτίριο. Περιλαμβάνει πίνακες αυθεντικούς και αντίγραφα από σκηνές της Εξόδου του Μεσολογγίου, προσωπογραφίες φιλελλήνων και Ελλήνων οπλαρχηγών, όπλα του 1826, νομίσματα κ.α. Κατόπιν μέσω όμορφης παραλίμνιας διαδρομής θα διασχίσουμε την λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου βλέποντας τις παραδοσιακές πελάδες, γεύμα προαιρετικά. Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Τζουμέρκα – Γεφύρι Πλάκας – Σπήλαιο Ανεμότρυπας – Πράμαντα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε μέσω μιας όμορφης διαδρομής για το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας πάνω από τον Άραχθο ποταμό. Είναι το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι το οποίο καταστράφηκε από τις πλημμύρες, όπου θα έχουμε στάση. Συνεχίζουμε για το Σπήλαιο της Ανεμότρυπας. Το σπήλαιο έχει τρία επίπεδα, με εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες, υπόγειο ποταμό και πανέμορφους χρωματισμούς. Περνώντας τα Άγναντα φτάνουμε στο όμορφο χωριό Πράμαντα ( Κεφαλοχώρι των Τζουμέρκων) με την κεντρική, πλακόστρωτη πλατεία, τον υπεραινώβιο πλάτανο και την ιστορική βρύση, ενώ η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, αποτελεί το στολίδι του χωριού. Παραμονή για γνωριμία με το όμορφο κεφαλοχώρι, ελεύθερο γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Άρτα – Ναύπακτος – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό γεφύρι της Άρτας, που ενώνει τις όχθες του ποταμού Αράχθου, γνωστό για τη μοναδική αρχιτεκτονική του και το θρύλο του πρωτομάστορα. Κατόπιν για την «αρχόντισσα της Άρτας», την εκκλησία της Παρηγορήτισσας. Θεμελιώθηκε το 1285 από τον Νικηφόρο Α' Κομνηνό Δούκα, σχετική παραμονή. Συνεχίζουμε για την Ναύπακτο με το γραφικό λιμανάκι και την όμορφη παραλία Γρίμποβο με τα πολλά πλατάνια όπου θα παραμείνουμε για γεύμα και περίπατο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

139€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο ARTA PALACE 4*
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος, Είσοδος Μουσείου