ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ & ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

`Μπούλες & Γενίτσαροι` - Λουτρα Πόζαρ - Βέροια - Έδεσσα - Τύρναβος `Έθιμο Μπουρανί`

5 ΜΑΡΤΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ & ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Προσφορά

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Λουτρά Πόζαρ :

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με ενδιάμεσες στάσεις για το ξενοδοχείο μας στο Λουτράκι Αριδαίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Αναχωρούμε για το μπάνιο μας στα Λουτρά Πόζαρ, δίπλα στις πηγές του θερμοπόταμου με τα θερμά ιαματικά νερά 37 βαθμών. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πισίνες, jacuzzi, spa, χαμάμ, τεχνητούς καταρράκτες. Η μεγάλη εξωτερική πισίνα είναι κατάλληλη για την ίαση, την άθληση και τη ψυχαγωγία όλων των ηλικιών. Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει το μπάνιο του και στους εξωτερικούς φυσικούς καταρράκτες με ιαματικό νερό, τόσο για λόγους υγείας, όσο και για λόγους αναψυχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας δείπνο, διανυκτέρευση

2η μέρα, Λουτρά Πόζαρ – Καρναβάλι Νάουσας «Μπούλες & Γενίτσαροι» – Έδεσσα :

Μετά το πρωινό θα απολαύσουμε το μπάνιο μας στα ευεργετικά Λουτρά για χαλάρωση. Επιλέξτε τις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα. Κατόπιν για την καταπράσινη Νάουσα. Η πόλη έχει σήμερα την τιμητική της. Θα παρακολουθήσουμε τις τοπικές εκδηλώσεις και το τοπικό έθιμο «μπούλες και γενίτσαροι», με παρελάσεις, χορούς, τραγούδια, καρναβαλιστές. Το απόγευμα θα καταλήξουμε στην Έδεσσα για να θαυμάσουμε την δύναμη της φύσης επισκεπτόμενοι τους περίφημους καταρράκτες. Θα αντικρύσουμε εικόνες ασύγκριτης ομορφιάς και θα θαυμάσουμε τον Καταρράκτη «Κάρανο», παραμονή για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Σας περιμένουμε το βράδυ στο Αποκριάτικο ξεφάντωμα με χορό και τραγούδι! Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα, Βέροια - Τύρναβος «Έθιμο Μπουρανί» - Αθήνα :

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την όμορφη Βέροια. Στην πλατεία ελιάς, με την όμορφη θέα, θα παραμείνουμε για καφεδάκι και για να δοκιμάσουμε το τοπικό ραβανί. Στη συνέχεια για τον Τύρναβο. Θα παρακολουθήσουμε το τοπικό έθιμο Μπουρανί, μέσα σε ένα γλέντι με χορούς και τραγούδια, με διάφορα φαλλικά ομοιώματα και πειράγματα των ντόπιων. Παραμονή για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις και προαιρετικά για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή συμμετοχής

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στο Λουτράκι Αριδαίας
  • 2 Πρωινά σε μπουφέ
  • 2 Δείπνα σε μπουφέ
  • Αποκριάτικο γλέντι με μουσική D.J.
  • Αρχηγός – Συνοδός εκδρομής / Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης / Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος 1.50€
  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους
  • Ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Κάντε κράτηση online!