ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ALL INCLUSIVE !!!

ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

29/07, 14/08 & 09/09 | 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΖΑΚΥΝΘΟΣ  - ALL INCLUSIVE !!!
Προσφορά
από..225€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Κυλλήνη – Ζάκυνθος - Λαγανάς :

Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση για την Κυλλήνη, επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Άφιξη στο όμορφο νησί του Ιονίου. Θα μεταβούμε στην παραλία του Λαγανά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο. Για όσους επιθυμούν προαιρετική βαρκάδα για να δουν από κοντά την χελώνα ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ. Κατόπιν μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, γεύμα, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην πισίνα ή την παραλία του ξενοδοχείου μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Γύρος Νησιού - Αναφωνήτρια – Ναυάγιο – Μακρύς Γιαλός – Γαλάζιες Σπηλιές:

Μετά το πρωινό μας μια ενδιαφέρουσα μέρα μας περιμένει. Θα κάνουμε τον γύρο του Νησιού γνωρίζοντας την άγνωστη Δυτική & Βόρεια μεριά του και θα κολυμπήσουμε σε μια από τις ομορφότερες παραλίες. Πρώτη μας στάση το Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Συνεχίζουμε για τον Αγ. Λέων, τις Μαριές και την Μονή της Αναφωνήτριας. Στην συνέχεια θα θαυμάσουμε από ψηλά την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Συνεχίζουμε βόρεια του νησιού για τις Βολίμες, και την πανέμορφη Παραλία Μακρύς Γιαλός. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα γαλαζοπράσινα νερά και για γεύμα. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν τις μοναδικής ομορφιάς Γαλάζιες σπηλιές και στο ξακουστό Ναυάγιο (έξοδα ατομικά), για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε βουτιές από το σκάφος . Επιστροφή από Καταστάρι στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα, Λίμνη Κεριού – Πόλη Ζακύνθου :

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Λίμνη του Κεριού και την πανέμορφη παραλία όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γευμα. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην πόλη της Ζακύνθου για βόλτα και καφεδάκι στην Πλατεία Μάρκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα, Λόφος Στράνη – Μπόχαλη – Ζάκυνθος - Κυλλήνη – Αθήνα :

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και τους ελεύθερους πολιορκημένους, αλλά και το προάστιο της υψηλής κοινωνίας την Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το Κάστρο, που θα μας γοητεύσουν. Αργότερα στην πόλη της Ζακύνθου όπου θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου προστάτη του νησιού, κατόπιν ελεύθερος χρόνος για βόλτα, αγορά αναμνηστικών κ.α. στο κεντρικότερο σημείο στην πλατεία Σολωμού. Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

01/07/21

225€

29/07/21

240€

14/08/21

240€

09/09/21

210€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στο CLUB ZANTE PARK
  • Διατροφή σε μπουφέ
  • ALL INCLUSIVE
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ
  • Δωρεάν απεριόριστη κατανάλωση μπύρας, κρασιού, αναψυκτικά κατά την διάρκεια των δείπνων και γευμάτων
  • Αρχηγός Συνοδός εκδρομής, Φπα, Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος
  • ότι δεν αναφέρεται στα Περιλαμβανόμενα.

Σημειώσεις

5 ΛΟΓΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ü ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΠΙΛΟΓΗ RELAX

ü ALL INCLUSIVE

ü ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ü ΚΟΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ü ΠΛΟΥΣΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κάντε κράτηση online!