GRAND SERAI 5* - ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ GRAND SERAI 5* : ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ – ΜΕΤΣΟΒΟ

Αναχ. 1 Φεβρουαρίου & 1 Μαρτίου | 3 Ημέρες

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
GRAND SERAI 5* - ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ
Προσφορά
149€

Πρόγραμμα εκδρομής

1Η ΜΕΡΑ

Αναχώρηση το πρωί με μικρές στάσεις θα φτάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και στη γραφική ΛΙΜΝΗ. Με το καραβάκι (έξοδα ατομικά) θα επισκεφθούμε το γραφικό νησάκι που φιλοξενεί το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Κατόπιν τακτοποίηση στο πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο μας GRAND SERAI 5*, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Καλπάκι και θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ 1940 – 1941 με συλλογή αντικειμένων και φωτογραφιών του Ελληνοιταλικού Πολέμου και προβολή ενημερωτικής ταινίας. Συνεχίζουμε την ωραία διαδρομή μας με επόμενη στάση στην γραφική Αρίστη. Κατόπιν περνώντας από τα Πεδινά, θα φτάσουμε στο Μονοδένδρι. Σε απόσταση 600 περίπου μέτρων από την πλατεία θα επισκεφτούμε την εκκλησία τις Αγίας Παρασκευής, που δεσπόζει στο χείλος της χαράδρας του Βίκου, σε ένα τοπίο συγκλονιστικού κάλλους. Σύμφωνα με την παράδοση χτίσθηκε από ασκητές, οι οποίοι από τον 13ο αιώνα ασκήτευαν στις σπηλιές που υπάρχουν βορειοδυτικά από το μοναστήρι. Όπως συνάγεται από επιγραφή που σώζεται στο υπέρθυρο του κυρίως ναού, ο ναός ανεγέρθη και ιστορήθηκε το 1412-13, από τον άρχοντα Μιχαήλ Βοεβόδα το Θεριανό, και την Χαράδρα Βίκου, ένα μοναδικό φαινόμενο σε όλη την Ευρώπη με αναφορά και στο βιβλίο Γκίνες, ως το βαθύτερο φαράγγι του κόσμου. Η αρχή του είναι από τη Γέφυρα του Κόκκορου και το τέλος του στη γέφυρα Βοϊδομάτη. Παραμονή για γεύμα στο Μονοδένδρι όπου θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις παραδοσιακές πίτες, ελεύθερος χρόνος. Κατόπιν, επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την παλιά πόλη και το κάστρο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ

Πρωινό και ξεκινάμε για το γραφικό Μέτσοβο, μέσω της Νέας Εγνατίας Οδού. Το Μέτσοβο είναι ένας παραδοσιακός οικισμός, βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νομού, κοντά στα όρια με το νομό Τρικάλων, στις βόρειες πλαγιές, ανάμεσα στην οροσειράς της Πίνδου. Το αρχοντικό Τοσίτσα–Αβέρωφ, αλλά και η τοπική αγορά με τα φημισμένα τυριά μετσοβόνε και μετσοβέλα μας περιμένουν .Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για γεύμα στην Αμφιλοχία.


Τιμή συμμετοχής

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 149€

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ +80€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο GRAND SERAI 5*
  • Πλούσια ημιδιατροφή
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος

Σημειώσεις

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο μας: Το ξενοδοχείο σας GRAND SERAI CONGRESS & SPA 5*, είναι του ομίλου MITSIS, ένα πραγματικό παλάτι, χτισμένο σε μία έκταση 13 στρεμμάτων μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, ιδανικό για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την πόλη. Το ξενοδοχείο προσφέρει εξαιρετικά, πολυτελή και κομψά καταλύματα με πινελιές που θυμίζουν Ανατολή, πλήρως εξοπλισμένα, καθώς και ένα επαγγελματικό κέντρο spa, ιδανικό για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να περιποιηθούν τον εαυτό τους.