ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Αναχ. 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Προσφορά
434€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η Μέρα

Αθήνα – Κωνσταντινούπολη. Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κωνσταντινούπολη. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Κατόπιν προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό Καραβάκι, Πανόραμα Ευρωπαϊκής & Ασιατικής μεριάς όμορφη διαδρομή διακοσμημένη με τα υπέροχα “Γυαλί” –βίλλες στις όχθες του Βοσπόρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Το βράδυ Ανάσταση στο Πατριαρχείο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα

Κωνσταντινούπολη (Ξενάγηση). Μετά το πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και την Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Απόγευμα ελεύθερο. Βόλτα στη πλατεία TAXIM και στο Πέραν, απολαύστε ένα γλυκό στο περίφημο ζαχαροπλαστείο SARAY στον πεζόδρομο του Πέραν η κάντε ένα όμορφο περίπατο μέχρι τον Πύργο του Γαλατά. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα

Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόνησα. Πρωινό και αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησα, επιβίβαση σε καραβάκι για τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και Πρίγκηπος. Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί και να επισκεφτείτε τον Άγιο Γεώργιο Κουδουνά. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στην Πόλη. Σήμερα το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση σε κέντρο με μουσική, φολκλορικό πρόγραμμα και χορό της κοιλιάς με χανουμάκια. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα

Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση) – Αθήνα. Πρωινό και αναχώρηση. Επίσκεψη και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Κατόπιν περνώντας από το Φανάρι, θα δούμε την Μεγάλη του Γένους Σχολή και θα προσκυνήσουμε στο Αγίασμα του Μπαλουκλί όπου και βρίσκονται οι τάφοι των Οικουμενικών Πατριαρχών. Κατόπιν θα μεταβούμε στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τζαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά, ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Αποχαιρετίσουμε την Βασιλεύουσα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Ελλάδα.


Τιμή συμμετοχής

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 434€          ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ + 120 €

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Κωνσταντινούπολη- Αθήνα
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ISTANBUL DORA 4* Περιοχή Ταξίμ, δίκλινα δωμάτια
 • Πρωινά σε μπουφέ
 • Τρία γεύματα στην Κωνσταντινούπολη
 • Την κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Έμπειρος Αρχηγός – Ελληνόφωνος Τοπικός ξεναγός , Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • φόροι Αεροδρομίων +135€.