28η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ

Αναχ. 23 Οκτωβρίου | 6 Ημέρες

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
28η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Προσφορά
295€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η Μέρα: Αθήνα – Κομοτηνή

Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 07.30 για την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Κομοτηνή – Κωνσταντινούπολη

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Περνώντας από την Ανατολική Θράκη, θα φτάσουμε στην Ραιδεστό, στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε για την Κωνσταντινούπολη και Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό Καραβάκι, Πανόραμα Ευρωπαϊκής & Ασιατικής μεριάς όμορφη διαδρομή διακοσμημένη με τα υπέροχα “Γυαλί” –βίλλες στις όχθες του Βοσπόρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Κωνσταντινούπολη (Ξενάγηση)

Μετά το πρωινό επίσκεψη και ξενάγηση στην θρυλική Αγία Σοφία, το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί, το μπλε τζαμί (Σουλτάν Αχμέτ), τον βυζαντινό ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών και την Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Απόγευμα ελεύθερο. Βόλτα στη πλατεία TAXIM και στο Πέραν, απολαύστε ένα γλυκό στο περίφημο ζαχαροπλαστείο SARAY στον πεζόδρομο του Πέραν η κάντε ένα όμορφο περίπατο μέχρι τον Πύργο του Γαλατά.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Κωνσταντινούπολη – Πριγκηπόνησα

Πρωινό και αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησα, επιβίβαση σε καραβάκι (έξοδα ατομικά) για τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και Πρίγκηπος. Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Ελεύθερος χρόνος για να κάνετε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί και να επισκεφτείτε τον Άγιο Γεώργιο Κουδουνά. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στην Πόλη. Σήμερα το βράδυ προτείνουμε διασκέδαση σε κέντρο με μουσική, φολκλορικό πρόγραμμα και χορό της κοιλιάς με χανουμάκια. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα: Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση) – Κομοτηνή ή Ξάνθη

Πρωινό και αναχώρηση. Επίσκεψη και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Κατόπιν περνώντας από το Φανάρι, θα δούμε την Μεγάλη του Γένους Σχολή και θα προσκυνήσουμε στο Αγίασμα του Μπαλουκλί όπου και βρίσκονται οι τάφοι των Οικουμενικών Πατριαρχών. Κατόπιν θα μεταβούμε στην Κλειστή Αγορά (Καπαλί Τζαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά, ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Αποχαιρετίσουμε την Βασιλεύουσα, αναχώρηση για την Ελλάδα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Κομοτηνή, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η Μέρα: Κομοτηνή - Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.


Τιμή συμμετοχής

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 295€

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ + 140 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα με μπουφέ πρωινό
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* Περιοχή Ταξίμ, δίκλινα δωμάτια
  • Πρωινά σε μπουφέ
  • Τρία γεύματα στην Κωνσταντινούπολη
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Αρχηγός – Ελληνόφωνος Τοπικός ξεναγός , Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • φόροι Ξενοδοχείων Ελλάδας
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό