ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ με Διαμονή στο Πολυτελές MARELEN HOTEL 4**** και Πλούσια Ημιδιατροφή σε Μπουφέ !!!

Αναχ. 15 Ιουνίου | 3 Ημέρες

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Κυλλήνη - Ζάκυνθος

Αναχώρηση το πρωί για Κυλλήνη, επιβίβαση στο πλοίο για Ζάκυνθο. Μεταφορά στον Λαγανά και ελεύθερο γεύμα. Για όσους επιθυμούν προαιρετική βαρκάδα για να δουν από κοντά την χελώνα ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ. Κατόπιν μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Γύρος Νησιού

Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε για Μαριές, Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στην συνέχεια θα συναντήσουμε την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά, όπου και στάση για να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα από την εξέδρα. Κατόπιν Θα επισκεφθούμε την Μονή της Αναφωνήτριας και το χωριό όπου και παραμονή για γεύμα. Συνεχίζουμε βόρεια του νησιού για Καταστάρι, Βολίμες, και το χωριό του Αγίου Νικόλαου, όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μία βαρκάδα στις μοναδικής ομορφιάς γαλάζιες σπηλιές (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Λόφος Στράνης – Μπόχαλη – Ζάκυνθος - Κυλλήνη – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη, που ενέπνευσε τον Διονύσιο Σολωμό να γράψει τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο και τους ελεύθερους πολιορκημένους, αλλά και το προάστιο της υψηλής κοινωνίας την Μπόχαλη, με τον οικισμό γύρω από το Κάστρο, που θα μας γοητεύσουν. Αργότερα στην πόλη της Ζακύνθου όπου θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου προστάτη του νησιού, κατόπιν χρόνος για βόλτα στα μικρά, ήσυχα δρομάκια της πόλης, με τα παλιά σπίτια και τις λουλουδιασμένες αυλές. Νωρίς το απόγευμα πέρασμα στην Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

159€

Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές, περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στο πολυτελές MARELEN HOTEL 4*
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ
  • Ημιδιατροφή σε πλούσιο μπουφέ (2 Πρωινά και 2 Δείπνα)
  • Αρχηγός / Συνοδός εκδρομής, Φπα, Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος