ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΣΚΙΑΘΟΣ

Βόρεια Εύβοια & Κρουαζιέρα στην Σκιάθο !!! Ξεκούραστη εκδρομή με βουτιές στο Αιγαίο & στην Σκιάθο !!! Διαμονή σε ξενοδοχείο πάνω στην θάλασσα !!!

Αναχ. Παρασκευή 28 Ιουνίου | 3 Ημέρες

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΣΚΙΑΘΟΣ
Προσφορά
115€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα

Αθήνα- Αρτάκη – Προκόπι- Παραλία Αγ. Άννας :Αναχώρηση το πρωί για Αρτάκη όπου στάση για καφέ και διαμέσου πευκόφυτης διαδρομής φθάνουμε στο Προκόπι , στάση για να προσκυνήσουμε το ιερό Σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Συνεχίζουμε στην καταπράσινη βόρεια Εύβοια, το ομορφότερο σημείο της παραλίας της Αγίας Άννας, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας πάνω στη θάλασσα. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας . Ελεύθερος χρόνος για το πρώτο μας μπάνιο. Διανυκτέρευση.

2 η ημέρα

Βόρεια Εύβοια - Πευκί- Σκιάθος - Κουκουναριές: Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για την Βόρεια Εύβοια και την παραλία Πευκί. Όσοι επιθυμούν προαιρετική ημερησία κρουαζιέρα στη μαγευτική Σκιάθο και τις όμορφες Κουκουναριές. Πρώτη μας στάση η γνωστότερη παραλία της Σκιάθου και μία από τις γνωστότερες παραλίες της Ευρώπης Κουκουναριές. Είναι γνωστή και με το όνομα "Χρυσή Άμμος", αφού η άμμος της είναι πολύ λεπτή και λάμπει ολόχρυση κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Εκτός από τα καταγάλανα, πεντακάθαρα νερά της, η παραλία αυτή προσφέρει μοναδική ευκαιρία για ξεκούραση και απόλαυση, αφού το πασίγνωστο δάσος των Κουκουναριών σταματάει λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Παραμονή για μπάνιο. Συνεχίζουμε για την Σκιάθο. Θα έχουμε την ευκαιρία να τριγυρίσουμε στα στενά πλακόστρωτα της παλιάς πόλης. Κάτι που χαρακτηρίζει την πόλη είναι το Μπούρτζι, η μικρή χερσόνησος που χωρίζει το παλιό από το νέο λιμάνι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το σπίτι μουσείο του Παπαδιαμάντη. Ελεύθερος χρόνος. Το απογευματάκι θα βάλουμε ρότα επιστροφής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Αγ. Άννα- Χαλκίδα- Αθήνα Μετά το πρωινό μας, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην πεντακάθαρη παραλία της Αγίας Άννας και παραμονή για γεύμα ελεύθερα. Αργά το μεσημέρι θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με στάση για καφέ στην Χαλκίδα. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το βράδυ.


Τιμή συμμετοχής

115€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν
  • Διαμονή σε παραλιακό ξενοδοχείο Agali hotel 3*
  • Πρωινά σε μπουφέ
  • Αρχηγός εκδρομής,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος
  • Εισιτήριο Κρουαζιέρας (23 €)