ΣΤΑ ΤΥΡΚΟΥΑΖ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ !!!

LIMIRA MARE ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

Αναχ. 5 Σεπτεμβρίου | 4 Ημέρες

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα, Αθήνα –Σπάρτη – Μονεμβασιά - Νεάπολη

Αναχώρηση το πρωί με ενδιάμεση στάση για Μονεμβασια μεσω Σπάρτης. Επίσκεψη στην επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά). Καταλήγουμε το απόγευμα στη γραφική ΝΕΑΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας LIMIRA MARE, διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Κύθηρα

Μετά το πρωινό ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε την όμορφη παραλία και να χαλαρώσουμε στο ξενοδοχείο μας. Για όσους επιθυμούν σας προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στα Κύθηρα. Επιβίβαση στο καράβι και άφιξη στο όμορφο νησί. Ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση μας στο νησί. Πρώτος σταθμός στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα. Επίσκεψη – προσκύνημα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην Χώρα, με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το Κάστρο, όπου θα έχουμε μικρή στάση γνωριμίας και καταλήγουμε στο Καψάλι, ένα παραθαλάσσιο χωριό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και για γεύμα. Μετάβαση στο λιμάνι του νησιού, το Διακοφτη, επιστροφή για Νεάπολη. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Ελαφόνησος – Παραλία Σίμου

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το όμορφο και κοντινό νησάκι της Ελαφονήσου, μόλις λίγα μέτρα από την Πελοποννησιακή ακτή. Μετάβαση στην παραλία του Σίμου για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου μας και για βόλτα στην γραφική Νεάπολη. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Σπήλαιο Καστανιάς- Γύθειο - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας ελεύθερη ημέρα για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στην παραλία ή όποιος επιθυμεί επίσκεψη στο Σπήλαιο Καστανιάς, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια της Ελλάδας βρίσκεται καλά κρυμμένο στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου με Πλούσιο σε πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, το σπήλαιο κατατάσσεται δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Γύθειο. Παραμονή στο γραφικό λιμανάκι, ελεύθερο γεύμα. Κατόπιν παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

179€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3*+
  • Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
  • Τα εισιτήρια του F/B για Ελαφόνησο
  • Αρχηγός-Συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Η ημερήσια εκδρομή στα Κύθηρα 40€
  • Πακέτο ημιδιατροφής 40€
  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος

Σημειώσεις

3 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ:  Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό LIMIRA MARE  Μπάνιο στην ομορφότερη παραλία της Μεσογείου!!!  Χαλαρό πρόγραμμα