28η ΛΕΥΚΑΔΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Στο κεντρικό NIRIKOS Hotel : ΛΕΥΚΑΔΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΤΟΥΡΛΙΔΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αναχ. 26 Οκτωβρίου | 3 Ημέρες

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
28η ΛΕΥΚΑΔΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Προσφορά
110€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα, Αθήνα – Μεσολόγγι – Τουρλίδα - Λευκάδα

Αναχώρηση το πρωί, με ενδιάμεση στάση για το Μεσολόγγι όπου θα επισκεφτούμε τον Κήπο των Ηρώων, το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα και το Μουσείο το οποίο στεγάζεται σε διώροφο νεοκλασικό κτίριο. Περιλαμβάνει πίνακες αυθεντικούς και αντίγραφα από σκηνές της Εξόδου του Μεσολογγίου, προσωπογραφίες φιλελλήνων και Ελλήνων οπλαρχηγών, όπλα του 1826, νομίσματα κ.α. Κατόπιν για την Τουρλιδα μέσω όμορφης παραλίμνιας διαδρομής θα διασχίσουμε την λιμνοθάλασσα του Μεσσολογγίου βλέποντας τις παραδοσιακές πελάδες, ελεύθερο γεύμα με θέα την λιμνοθάλασσα. Κατόπιν αναχώρηση για την Λευκάδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας NIRIKOS , ελεύθερος χρόνος για βόλτα στους όμορφους πεζόδρομους της Λευκάδας, διανυκτέρευση.

2η μέρα, Γύρος Νησιού – Νυδρί- Βασιλική-Αγ. Νικήτας- Μ. Φανερωμένης

Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε με πανοραμικό γύρο του πανέμορφου νησιού. Στη διαδρομή μας θα περάσουμε από όμορφα χωριά όπως το Νυδρί, το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο, χτισμένο κατά μήκος της παραλίας. Προαιρετική μίνι κρουαζιέρα, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ένα σύμπλεγμα από πολλά καταπράσινα νησάκια. Το Μαδούρι με το νεοκλασικό του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και τον Σκορπιό, το ιδιωτικό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση. Συνεχίζουμε για τη γραφική Βασιλική, παραθαλάσσιο χωριό, και τον ορεινό Αγ. Πέτρο. Από ψηλά θα δούμε το Κάθισμα και μέσω Αγ. Νικήτα, παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο στο μυχό ενός όρμου, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης που αποτελεί το θρησκευτικό κέντρο της Λευκάδας με μοναδική θέα στη γύρω περιοχή. Επιστροφή και χρόνος ελεύθερο, προαιρετική διασκέδαση σε τοπική ταβέρνα με μουσική. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Λευκάδα – Ναύπακτο – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την Αμφιλοχία οπού θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για την Ναύπακτο με το γραφικό λιμανάκι και την όμορφη παραλία Γρίμποβο με τα πολλά πλατάνια όπου θα παραμείνουμε για γεύμα και περίπατο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Τιμή συμμετοχής

Τιμή συμμετοχής: 110€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο κεντρικό NIRIKOS HOTEL
  • Πρωινά σε μπουφέ
  • Αρχηγός συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια Αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός φόρος