04, 11 & 18/12 ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΕΛΑΤΗ

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ – ΜΕΤΕΩΡΑ

04, 11 & 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 2 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
04, 11 & 18/12 ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΕΛΑΤΗ
Προσφορά
75€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Τρίκαλα – ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ - Καλαμπάκα :

Αναχώρηση το πρωί για το Μύλο των Ξωτικών με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Άφιξη στο καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αϊ Βασίλη, θα έχουμε άπλετο χρόνο να περιηγηθούμε με άνεση και ασφάλεια σε όλες τις δραστηριότητες. Μέσα στον «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ» ανοίγεται ένας μαγικός κόσμος, το σπίτι του Αϊ Βασίλη, το εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, την Παιχνιδοέκθεση της Plan Toys, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το εργαστήρι κατασκευών, το Ζαχαρένιο εργαστήρι, η Αγορά των Μανιταριών, το μαγικό μανιτάρι που έφερε την Αλίκη από τη χώρα των Θαυμάτων. Το Παγοδρόμιο των Ξωτικών , το λευκό παλάτι τους θα μαγνητίσει και πάλι τα βλέμματα όλων. Χορός στον πάγο, ξεφάντωμα, πατινάζ και έντονες και αξέχαστες στιγμές για μικρούς και μεγάλους, παραμονή. Κατόπιν για τα Τρίκαλα, την πόλη που βρίσκεται στις όχθες του Ληθαίου ποταμού. Η πόλη χρωστά σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά της στο γραφικό ποταμό αλλά και στα ιστορικά της μνημεία, την εξαιρετική ρυμοτομία, τις ευρύχωρες πλατείες, τα πάρκα και τους πεζόδρομούς της. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, και γεύμα. Συνεχίζουμε για την Καλαμπάκα όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Μετέωρα – Μονή Αγ. Στεφάνου – Ελάτη - Αθήνα:

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα Μετέωρα και την Μονή Αγ. Στεφάνου η οποία βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της συστάδας των μετεωρικών βράχων, ακριβώς πάνω από την Καλαμπάκα και είναι το μόνο μοναστήρι που επισκέπτεται κανείς χωρίς να ανεβεί σκαλιά, γιατί η προσπέλαση σε αυτό γίνεται με μια μικρή γέφυρα. Η θέα από τον εξώστη είναι μαγευτική. Συνεχίζουμε για τα πανέμορφα χωριουδάκια θέρετρα της Πίνδου. Πρώτη μας στάση θα είναι στο χωριό Πύλη και η Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά (1283). Θα προσκυνήσουμε και θα θαυμάσουμε τις μοναδικές ολόσωμες εικόνες κατασκευασμένες από πολύχρωμες ψηφίδες. Κατόπιν δίπλα από το πέτρινο μονότοξο γεφύρι και τον Πορταϊκό ποταμό θα απολαύσουμε τον καφέ μας. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη Ελάτη, γραφικό ελατοσκέπαστο χωριό της Πίνδου χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 860 μέτρα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα, βόλτα και αγορές τοπικών προϊόντων. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή συμμετοχής

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 75€ κατά άτομο

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο Antoniadis 4*
  • Ημιδιατροφή σε μπουφέ (1 πρωινό & 1 δείπνο)
  • Συνοδός/Αρχηγός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος, είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα, ότι είναι προαιρετικό, και δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

Κάντε κράτηση online!