ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ (Αεροπορική)

ΣΟΥΠΕΡ Εορταστική ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ Εκδρομής με Διαμονή στο Πολυτελές NOVOTEL SOFIA 4**** !!! : ΣΟΦΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ | 4 Ημέρες Αεροπορική

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ (Αεροπορική)
Προσφορά
310€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Σόφια – Μπόροβετς

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Σόφια. Άφιξη στην Σόφια και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή (20€) στο Μπόροβετς, το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας, με πίστες που αναπτύσσονται ανάμεσα σε πανύψηλα δέντρα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό θέαμα για τον επισκέπτη. Ιδρύθηκε το 1896 για να φιλοξενεί τους Βούλγαρους τσάρους που πήγαιναν για κυνήγι και που σήμερα βγάζει πρωταθλητές του σκι. Το χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες για όλα τα χειμερινά σπορ, όπως cross - country σκι, άλματα και πίστα διάθλου, που είναι μία από τις καλύτερες της Ευρώπης και ένα από τα πλέον δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα καθώς προσελκύει τους καλύτερους σκιέρ στον κόσμο, παραμονή να απολαύσουμε το χιονισμένο τοπίο, και όσοι επιθυμούν (έξοδα ατομικά) βόλτα με το τελεφερίκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Σόφια (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό μας, περιήγηση στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, την Σόφια. Θα περιδιαβούμε τις μεγάλες λεωφόρους στο κέντρο της πόλης και θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό-Μνημείο του Αλέξανδρου Νέφσκι και την υπόγεια κρύπτη του με συλλογή από θαυμάσιες βυζαντινές εικόνες, την Βυζαντινή Εκκλησία της Αγίας Σοφίας που είναι η πιο παλιά, χρονολογείται περίπου στον 6Ο αιώνα και έδωσε το όνομα της στην πόλη, την άσβεστη φλόγα του Άγνωστου Στρατιώτη, το Εθνικό Θέατρο, το Ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, την Γέφυρα των Αετών, την Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης και Αγίας Κυριακής, την Ρωσική Εκκλησία, τα Ανάκτορα, τον Ναό του Αγ. Γεωργίου, το Πάρκο Ελευθερίας, την Πλατεία Λένιν κ.α. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, αναμνηστικές αγορές και καφέ στο κέντρο τις πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, γεύμα. Το βράδυ θα μεταβούμε στην πλατεία της Σόφιας όπου θα παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον ερχομό του νέου έτους. Διανυκτέρευση.

3η μέρα, Φιλιππούπολη

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για τη Φιλιππούπολη, όπου πεζοί θα περιηγηθούμε στην Παλαιά Πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά ελληνικά αρχοντικά. Η Παλαιά Πόλη, οι Μιναρέδες Ντζουμάγια και Ιμαρέτ, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο, το Σπίτι-Μουσείο Κουγιουμτζόγλου και η Εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης τα οποία θα επισκεφθούμε. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, αναμνηστικές αγορές στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα, Σόφια – Αθήνα

Μετά το πρωινό μας ελεύθερη μέρα για βόλτα ή ψώνια στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο μας. Κατόπιν πτήση για την Αθήνα.


Τιμή συμμετοχής

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 310€/ΑΤΟΜΟ !!!

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΣΟΦΙΑ – ΑΘΗΝΑ
  • Φόροι Αεροδρομίου, χειραποσκευή 35x20x20
  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις στο πολυτελές NOVOTEL SOFIA 4*
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγός – Συνοδός, τοπικός ξεναγός στην Σόφια
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία-αρχαιολογικούς χώρους
  • αχθοφορικά, ποτά, φιλοδωρήματα, βαλίτσα
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η τιμή ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στον οικονομικό αεροπορικό ναύλο.

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Κάντε κράτηση online!