ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ | ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΑΡΙΔΑΙΑ-ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 06 ΙΟΥΝΙΟΥ | 3 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ | ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ-ΝΑΟΥΣΑ
Προσφορά
145€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα-Λουτρά Πόζαρ :

Αναχώρηση το πρωί με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Λουτράκι Αριδαίας. Όσοι επιθυμούν ελεύθερο απόγευμα στην διάθεσή τους για μπάνιο στα Λουτρά Πόζαρ, δίπλα στις πηγές του θερμοπόταμου με τα θερμά ιαματικά νερά 37 βαθμών. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πισίνες, jacuzzi, spa, χαμάμ, τεχνητούς καταρράκτες. Η μεγάλη εξωτερική πισίνα είναι κατάλληλη για την ίαση, την άθληση και τη ψυχαγωγία όλων των ηλικιών. Ο επισκέπτης μπορεί να κάνει το μπάνιο του και στους εξωτερικούς φυσικούς καταρράκτες με ιαματικό νερό, τόσο για λόγους υγείας, όσο και για λόγους αναψυχής. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα Λουτρά Πόζαρ-Καϊμακτσαλάν-Άγιος Αθανάσιος :

Μετά το πρωινό μας εξόρμηση για τα Λουτρά, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Ελεύθερος χρόνος για όσους επιθυμούν ώστε να γευθούν τις ευεργετικές, θεραπευτικές και χαλαρωτικές ιδιότητες που προσφέρουν τα ιαματικά και θερμά νερά, τα οποία αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνά όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους και έχουν σταθερή θερμοκρασία 37 βαθμών. Μετά το μπάνιο μας θα αναχωρήσουμε για τον παραδοσιακό διατηρητέο χωρίο, Άγιος Αθανάσιος, χτισμένο σε υψόμετρο 1200 μέτρα στους πρόποδες του όρους Βόρας, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Τα γραφικά πέτρινα σοκάκια του χωριού ταξιδεύουν τους επισκέπτες σε άλλες εποχές ενώ ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του χωριού, είναι η εκκλησία της Αναλήψεως που κτίστηκε στα τέλη του 1700. Σχετική παραμονή για φαγητό. Κατόπιν θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, δείπνο & διανυκτέρευση.

3η μέρα, Έδεσσα - Νάουσα – Αθήνα :

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας με τους ξακουστούς καταρράκτες. Παραμονή για να θαυμάσουμε το όμορφο τοπίο και να βγάλουμε φωτογραφίες. Συνεχίζουμε για την Νάουσα και το καταπράσινο πάρκο Αγ. Νικολάου. Ένας επίγειος παράδεισος με αιωνόβια πλατάνια και τις πηγές του ποταμού Αραπίτσα. Σχετική παραμονή. Κατόπιν θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ καθοδόν.


Τιμή συμμετοχής

145€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν όπως προβλέπεται με τον νέο νόμο στο 50% της μεταφορικής ικανότητας
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο PARADOSIAKON HOTEL στα Λουτρά Πόζαρ
  • Ημιδιατροφή (2 πρωινά + 2 δείπνα)
  • Αρχηγός/συνοδός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ο φόρος διαμονής ξενοδοχείου