ΣΚΥΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4*

ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ SKΙROS PALACE 4*

5/07, 09/08, 21/08 & 06/09 | 5 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
ΣΚΥΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 4*
Προσφορά
250€

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα, Αθήνα – Κύμη – Σκύρος

Αναχώρηση το πρωί για Κύμη με ενδιάμεση στάση, επιβίβαση στο φερυ - μπότ και απόπλους για τη Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Εν συνεχεία μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας SKIROS PALACE 4*. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα, Χώρα – Μουσείο Φαλτάιτς - Ατσίτσα

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τη Χώρα, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς. Πρόκειται για ένα Μουσείο Παραδοσιακής Τέχνης, στεγασμένο στο παλιό αρχοντικό της οικογένειας Φαλτάιτς. Το Μουσείο ιδρύθηκε το 1964 και σε αυτό μπορείτε να δείτε πλήθος αντικειμένων και όχι μόνο από την περιοχή της Σκύρου, όπως η συλλογή σπάνιων βιβλίων, ιστορικών εγγράφων, η συλλογή γλυπτών της οικογένειας Γεωργαντή αλλά και η πλούσια πινακοθήκη του Μάνου Φαλτάιτς. Συνεχίζουμε για το βόρειο μέρος του νησιού, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, τα παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, τα μικρά εκκλησάκια και τις πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα, ελεύθερη μέρα στην όμορφη Σκύρο – Κρουαζιέρα στο Σαρακήνικο

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε την πεντακάθαρη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Σας προτείνουμε προαιρετική μονοήμερη κρουαζιέρα στο νησί Σαρακηνό ή Σαρακήνικο με τα γαλαζοπράσινα νερά και τις σπηλιές. Η κρουαζιέρα ξεκινάει από τη νότια πλευρά του νησιού με τους απόκρημνους και επιβλητικούς βράχους. Φτάνουμε στις περίφημες θαλάσσιες σπηλιές Διατρυπτή και Πεντεκάλη. Στη συνέχεια για το νησάκι Σαρακήνικο με τον καταπληκτικό του όρμο και τα διάφανα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Σκύρου με το ιδιαίτερο χρώμα της, απλωμένη κάτω από τον επιβλητικό βράχο με το εντυπωσιακό κάστρο για καφέ και βόλτα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα, Καλαμίτσα – Πόλη της Σκύρου

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Καλαμίτσα, τον πανέμορφο και παραθαλάσσιο οικισμό της Σκύρου με τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου, που απλώνεται κατά μήκος του γραφικού κολπίσκου. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και φαγητό προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Σκύρου όπου θα κάνουμε την βόλτα μας στα μαγαζιά ή μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά. Όσοι επιθυμούν καφεδάκι στα Πουριά στη γραφική καφετέρια «Ανεμόμυλος». Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ημέρα, Σκύρος – Κύμη – Αθήνα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το μπάνιο μας στη πεντακάθαρη παραλία που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο μας. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταβούν στην παραλία Μαγαζιά. Εν συνεχεία μετάβαση στο λιμάνι Λιναριά και επιβίβαση στο φέρυ - μποτ για Κύμη. Άφιξη και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.


Τιμή συμμετοχής

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

05/07/21

250€

09/08/21

265€

21/08/21

265€

06/09/21

250€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Κύμη – Σκύρο – Κύμη.
  • Διανυκτερεύσεις στο παραλιακό ξενοδοχείο SKΙROS PALACE 4*
  • ΔΩΡO Ημιδιατροφή
  • Δωρεάν απεριόριστη κατανάλωση μπύρας, κρασιού, αναψυκτικά κατά την διάρκεια του δείπνου
  • Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
  • Ασφάλεια κάλυψης αστικής, Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Δημοτικός Τουριστικός Φόρος, η κρουαζιέρα στο Σαρακήνικο

Κάντε κράτηση online!