BANSKO ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΣΟΦΙΑ – ΜΟΝΗ ΡΙΛΑΣ

24, 28, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ| 4 ΗΜΕΡΕΣ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Κατεβάστε το φυλλάδιο της εκδρομής πατώντας εδώ.
Εξαιρετικά δημοφιλής 5 αστέρια (5/5)
BANSKO ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Προσφορά

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα, Αθήνα-Bansko

Αναχώρηση από την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Διέλευση των συνόρων και συνεχίζουμε για μια από τις ωραιότερες κωμοπόλεις της Βουλγαρίας, το Bansko. Το Bansko κατά τη χειμερινή περίοδο, θεωρείται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Βαλκανίων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Μονή Ρίλας – Σόφια – Bansko

Μετά το πρωινό προαιρετική εκδρομή στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας την Σόφια. Πρώτη στάση το όρος Ρίλα όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό, ομώνυμο μοναστήρι και το μουσείο του με τα ανεκτίμητα ιστορικά και θρησκευτικά κειμήλια. Το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, γνωστό απλά ως μοναστήρι της Ρίλα, είναι η μεγαλύτερη και πιο φημισμένη ορθόδοξη Μονή στη Βουλγαρία. Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο. Συνεχίζουμε για την Σόφια. Ακολουθεί περιήγηση της πόλης κατά την οποία θα δούμε τον καθεδρικό Ναό του Αλεξάνδρου Νεφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το Τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του Άγνωστου Στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία). Χρόνος ελεύθερος για ψώνια σε ένα από τα πολλά MALL της πόλης, και επιστροφή στο Bansko. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Relax Bansko – ελεύθερη ημέρα

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στην διάθεση σας να απολαύσετε το Αλπικό τοπίο και να την αξιοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στις εγκαταστάσεις του spa του ξενοδοχείου, την θερμαινόμενη πισίνα, την σάουνα, το χαμάμ και το γυμναστήριο. Απολαύστε το αλπικό τοπίο πίνοντας ένα καφέ στο σαλέ δίπλα από το τζάκι. Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα χειμερινά σπορ μεταβαίνοντας με αναβατήρες στο χιονοδρομικό κέντρο μέσω ενός ολόλευκου χιονισμένου τοπίου ή να επισκεφτούν την πόλη του Bansko με την πρωτότυπη αρχιτεκτονική της βουλγαρικής εθνικής αναγέννησης να γευτούν τις ντόπιες μαγειρικές σπεσιαλιτέ και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα, Bansko - Σαντάνσκι – Αθήνα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα, με στάση στο Σαντάνσκι για μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη πόλη που είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον Μπάνσκα και Μπρστιζα όπου έχει πάρει το όνομα της από τον Βούλγαρο επαναστάτη Γιάν Σαντάνσκι και είναι γνωστή για τα ιαματικά της νερά και την φθηνή αγορά της. Με τις ανάλογες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα.


Τιμή συμμετοχής

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*
  • Ημιδιατροφή σε μπουφέ, στις 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ γλέντι με μουσική
  • Αρχηγός/Συνοδός Εκδρομής, Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης, Φπα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία-αρχαιολογικούς χώρους
  • Αχθοφορικά
  • φιλοδωρήματα
  • ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα και ότι περιγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Κάντε κράτηση online!